вівторок, 11 березня 2014 р.

Люблін пивний: U Fotografa

В суботу пощасливилось побувати в Любліні. День виявився плідним з точки зору пива. Якщо чесно - заздрю полякам, пивна крафтова революція в них відчувається на повну - навіть маленькі паби пропонують крафтове пиво, кількість самих броварень і сортів росте. Окрім Pinta та AleBrowar відкрив для себе ще зовсім нову - Pracownia Piwa.



Після невеличкої прогулянки містом засіли U Fotografa. Тут хороший вибір як пляшкового так і розливного пива. З розливного:


З цього - Skalak i Primator можна знайти і в пляшковому варіанті у Львові. Saint Petersburg - напевно imperial stout від Thornbridge. Viva la Wita - вітбір від Pinta, Big Chmielowski, Crack off, Vendetta, Pepik - american pale ale'і від Pracownia Piwa, як вичитав пізніше - варка в межах проекту H.O.P.S. Krakow.

AleBrowar - Rowing Jack
алк. 6.2%, 16.0%
Індійський світлий ель з гіркотою у 80 IBU. В запаху - ароматичний американський хміль, фрукти, трішки ананаса. Смак на початку м'який, солодовий, далі плавно переходить в гіркий, хмелевий. Післясмак довгий, тягучий, акцентованиохмелевий з карамельними і цитрусово-ананасовими нотками.


Pracownia Piwa - Big Chmielowski
алк. 4.5%, 12.0%
Наступним замовив розливний american pale ale. Непоганий екземпляр - досить питкий і ароматний. 4 види хмелю (Cascade, Citra, Willamette, Amarillo), якого явно не пошкодували, дарують повну насолоду від споживання.

Немає коментарів:

Дописати коментар