середа, 5 березня 2014 р.

Літаючий подвійний песик

Футбольний вечір дав змогу переключитись з новин і стрімів на футбол. Поки наша збірна грала з США, я допивав американське пиво.

Flying Dog - Double dog
алк. 11.5%
По стилю - double pale ale. Вже прострочене на кілька місяців, але з таким вмістом алкоголю, думаю не страшно. Аромат досить інтенсивний, гіркий з ледь помітними нотками карамелі на фоні. Смак досить різкий, трішки солодкавий, миттєво переходить в довгий, тягучий і дуже гіркий післясмак.
Дуже екстремальна штука, хміль бомбардує рецептори, а алкоголь замасковано за такою дозою гіркоти, але він достатньо зігріває. Не знаю чи при можливості вдруге брав би це пиво )


Колись я вже писав про інший сорт цієї ж пивоварні з інформацією про дизайн етикеток. Тут теж все оригінально - собако-кабан в памперсах тягнеться до подвійного кухля пива )

7 коментарів:

  1. Хотiв спитатись де замовити, а в попередньому записi "Кiпр" :(

    ВідповістиВидалити
  2. так-так. до нас, на жаль, поки не завозять (

    ВідповістиВидалити
  3. А порекомендуйте iнтернет-магазинiв пива з мiжнародною доставкою. Я знаю тiльки один зарубiжний з пристойним асортиментом.

    ВідповістиВидалити
  4. пересилати алкоголь в Україну не можна.
    а якщо користуватись різними службами доставки - то виходить дуже дорого :(

    з українських рекомендую - http://beershop.com.ua/, http://www.prestigebeer.com.ua/. BrewDog, наприклад, є в WineTime, в них же є і доставка.

    ВідповістиВидалити
  5. Гм, думав що тiльки в Рашцi один iз кремлегномiв (офiцiйно, ги) заборонив доставку алкоголю. Про Бiршоп знаю, за другу адресу спасибi. А можно детальнiше про доставку WineTime?

    ВідповістиВидалити
  6. перепрошую, не WineTime, а GoodWine - завжди їх плутаю )
    В них, крім БрюДогів (http://lviv-beer.livejournal.com/26310.html)
    є ще багато іншого пива, але на сайті чомусь немає. Потрібно їм написати або зателефонувати (інформація є тут http://goodwine.com.ua/?utm_source=goodwine.ua&utm_medium=referral&utm_campaign=top_menu) і пришлють прайс.

    Особисто доставкою в них не користувався - купував все сам в магазині в Києві, тому більше інформації надати не можу :)

    ВідповістиВидалити
  7. А мы (с Серёжей и Женей) вот уже нарывались на то, что всякие IPA/DIPA как раз не очень-то и выдерживают выдержку с пересроком :(

    ВідповістиВидалити