вівторок, 5 листопада 2013 р.

Twisted merciless stout

Це пиво я пив ще кілька тижнів тому, руки ніяк не доходили зробити пост. Це другий сорт цієї пивоварні, який мені пощастило спробувати, першим нагадаю був бурштиновий ель. Отже, до самого пива - цього разу це імперський стаут з 8% алкоголю. Як більшість з лінійки - цей сорт у пляшці 0.33л, хоча деякі в них ще в 0.75л, а сорт End of the history випускався в опудалах тварин
End_of_the_history

BrewDog - Rip Tide
алк. 8.0%
Rip Tide отримав визнання як краще пиво в категорії "iImperial stout" на престижному конкурсі World Beer Awards в 2007 році.
Шикарний аромат та смак - гіркий палений солод, темний шоколад, кава, післясмак - гіркий, маслянистий. Зважаючи на мою любов до портерів та стаутів - це пиво дуже сподобалось.
Шкодую, що коли брав це пиво, з 4-х сортів, що були в магазині, взяв лише 2. Однак є інформація, що незабаром декілька сортів від BrewDog з"являться в продажу в Україні. Чекаємо!


Ну і відео від Мартіна та Джеймса, засновників BrewDog, де вони розповідають про інгредієнти пива і дегустують його.

6 коментарів:

  1. Одна з 3 моїх найулюбленіших броварень. Але завозити їх почнуть не раніше, ніж за 2-3-4 місяці, кілька днів тому питала.

    ВідповістиВидалити
  2. о, дякую за інформацію. а то анонс про це був ще десь місяць тому. чекаю )

    а які 2 інші улюблені броварні ? :)

    ВідповістиВидалити
  3. а де брав?
    Амарілло дуже простенький у порівнянні з рештою їхнього пива, вони дуже круті в стаутах і іпа багатохмільових, хоча моно у них теж круте. Були на їхній броварні - обійняти і плакати, і жити там :)

    ВідповістиВидалити
  4. та привіз з Кіпру. то єдиний сорт, який в них був від De Molen (

    ВідповістиВидалити