середа, 6 листопада 2013 р.

Літаючий песик

А ось дуже класний сорт від оригінальної американської пивоварні Flying Dog. Вона має цікаву історію, яку можна почитати на офіційному сайті.

Flying Dog - Snake Dog IPA
алк. 7.1%
Ну аромат описувати тяжко - він дуже і дуже класний. Солодкий, фруктово-квітковий, з нотками цитрусу. Дуже заманливий. Смак же навпаки одразу б"є гірким хмелем. Це шикарний, правильний ІРА, який зігріває довгим гірким і цитрусовим післясмаком, а також алкоголем, але алкоголем не спиртовим, а м"яким, теплим і приємним. Справжній шедевр


До речі, оформлення етикеток належить Ральфу Стедману - відомому мультиплікатору, карикатуристу, ілюстратору (зокрема відомий як ілюстратор книги свого друга Хантера Томпсона "Страх і ненависть в Лас-Вегасі").

11 коментарів:

  1. це пиво продається в Україні? о_О

    а оформлення дійсно шикарне!!!! якось на секонді купив "Страх і ненависть в Лас-Вегасі" в оригіналі, якраз, власне, з ілюстраціями Стедмена)))

    ВідповістиВидалити
  2. На жаль, не продається :(

    Маю ще пляшечку double pale ale - double dog. Там теж етикетка класна )

    ВідповістиВидалити
  3. угу. американці взагалі творчо підходять до етикеток, особливо крафтові пивовари

    ВідповістиВидалити
  4. угу. я )
    купив ще на Кіпрі в тому крафтовому кафе.

    ВідповістиВидалити
  5. ааа
    блін, до нас від Америки не далі, ніж до Кіпру
    сцуки

    ВідповістиВидалити
  6. думаю, що проблема в законодавстві, "економічній привабливості", та й тупо неготовності народу платити 3-6 євро за пляшку 0.355л, коли можна купити "Арсенал міцне" 1.25л за ціною 1л, гг

    ВідповістиВидалити