четвер, 21 листопада 2013 р.

Amarillo

De Molen - Amarillo
алк. 9.2%
De Molen - нідерландська крафтова пивоварня. Це перший їхній сорт, який мені вдалось скуштувати і найгіркіше пиво з того, що додилось пробувати. (але ненадовго - у Києві вже з'явились BrewDog'и). Це пиво належить до стилю double IPA, гіркоти заявлено на 60 IBU.
Колір темно-бурштиновий, піна не дуже висока, стійка, ароматна. Аромат пива дуже класний і насичений - явно хмелевий, від сухого охмелення хмелем Amarillo (знаю, що забагато використав слова "хміль" в одному реченні), квітково-фруктовий, цитрусовий. Казковий солодкий аромат, як перший матч нашої збірної у плей-офф. Смак багатогранний - солодкість цитрусових і гіркота грейпфрута, трішки меду, карамелі і гіркота хмелю. Післясмак довгий, тягучий, гіркий (як результат матчу збірної у вівторок - ну не міг я не провести таких аналогій :)).
Класний сорт, дуже хотілося б спробувати інші сорти від цієї пивоварні.


До речі мінімалістичний дизайн етикеток - один з найкращих, що мені доводилось бачити. Реально, нічого зайвого, виключно необхідна і умісна інформація.

7 коментарів:

  1. а оно у вас продается?
    или специально везенное?

    ВідповістиВидалити
  2. а я в него не особенно как-то проникся:

    http://elibom-suxel.livejournal.com/1069928.html

    учитывая, что это должен был быть India Pale Ale - American Imperial - экземпляр явно со странностями - но опять же это дело такое - творчество не судят - только обсуждают :)

    ВідповістиВидалити
  3. специально везенное
    к нам только BrewDog завезли сегодня http://beertaster.com.ua/brew-dog-v-kieve/

    ВідповістиВидалити
  4. ну это первый опробованный мною Imperial Indian Pale Ale - сравнить особо не с чем. Но да, горечи хотелось бы побольше, да.

    ВідповістиВидалити
  5. да-да, офигенно. уже жду посылочку из Киева :)

    ВідповістиВидалити