Ну от - мій перший гарбузовий ель. Сезонний сорт, що вариться здебільшого американськими броварнями самі згаєте до якого свята ) Мені ж привезли його взимку - тому і п'ю у не зовсім підходящий час.
Pinta - Dyniamit
алк. 6.0%, 16.5%
Пиво з додаванням гарбуза, трьох видів американського хмелю, трьох видів солоду, кориці, гвоздики. Піна досить стійка, колір темно-помаранчевий, на світло - пиво прозоре. Аромат цікавий - пряний, трішки фруктового сиропу та гарбуза. Чомусь очікував різкішого гарбуза - однак все помірно, нічого не випирає. В смаку гарбуза теж не дуже багато - більше спецій, трішки хмелю навіть пробивається. Гарбузові тони відчуваються більше в післясмаку з деякою солодкавістю і пряними нотками.
Цікавий екземпляр. На жаль, наразі не маю з чим порівнювати, але якщо десь будете бачити - беріть, однозначно вартує скуштувати
блін, ніде в Польщі не бачив, хочу спробувати, пошукаю
ВідповістиВидалитивсьо, вже знайшов на їх оф.сайті магазин в кілометрі від себе, де продається це пиво, і завтра туди поїду
ВідповістиВидалитиподілишся враженнями як спробуєш :)
ВідповістиВидалитипив ще їхній стаут - "добрий вечір", але то було на якомусь фестивалі, тому смак вже і не пригадаю
так смачно описав :) імхо, цей певно кращий, за AleBrowar'івський.
ВідповістиВидалитиа ви цей пробували "У фотографа" ?
ВідповістиВидалитині
ВідповістиВидалитиВ Люблін їхати не плануєте ? Чи в Ряшів якийсь ? :)
ВідповістиВидалитиМені здалось би візу прокатати в лютому
поки не планували, але я б не проти з"їздити. треба обговорити, коли більш-менш стане ясно з ситуацією у нас в країні
ВідповістиВидалити