вівторок, 24 грудня 2013 р.

Бельгія у Львові

Вчора з незаплановано відвідали новий заклад мережі Lokal. З'явилась інформація, що там можна купити бельгійське пиво і, якщо чесно, то думали, що це магазин.
Заклад називається "Пошта" і розташований на вул. Друкарській 4.
Наразі в асортименті є 4 сорти (якщо не рахувати стандартний для Lokal Зеник, Зеник медовий і Зеник чорний, які на мою думку є ППБ Медовим та ППБ Чорним) - Chimay Dorée, Westmalle Dubbel, Achel 8 Blond та Noir De Dottignies. Перші три є траппістами, останній - бельгійським стаутом :) Фото зроблені на телефон, тому за якість перепрошую - відвідини закладу вийшли спонтанними.


Ціни адекватні, як для бельгійського пива, ІМХО.


Є інформація, що асортимент планують розширювати, в основному за рахунок броварні Brasserie de la Senne. А також обіцяли пиво Тарас Бульба. Все залежить від того, як зараз підуть продажі, тому любителям бельгійського пива, або просто любителям пробувати щось нове - рекомендую навідатись.

7 коментарів:

  1. Проходив пару разів поряд, але так і не зайшов. Тепер точно піду) 29-33 грн це навіть дуже гарні ціни на бельгійські траппісти :)

    ВідповістиВидалити
  2. так воно відкрито зовсім недавно.
    Так-так, треба йти. Думаю, шо ціни трохи піднімуть з часом.

    І чекаємо розширення асортименту, декелів і бокалів :)

    ВідповістиВидалити
  3. Все-таки, Друкарська 3.
    І назва "Пошта на Друкарській". Ну і інтер’єрчик такий нічо. Ненав’язчивий.

    І ше - нам сказали залишки пива (1 см.) випивати з маленького стапаріка, куди перед тим їх злити з основного бакала, щоб попробувати дріжджі. Що це за такий ритуал? В оригінальному бокалі не вип’єш дріжджі чи шо?

    ВідповістиВидалити
  4. Цікавий асортимент... але, думаю, таряться тут http://beershop.com.ua/#1/ крамниця, до речі, доставляє по Україні

    ВідповістиВидалити
  5. Знаю, замовляв там :)
    До речі, теж так думав. Але сьогодні офіціант сказав, що Chimay Dorée вони першими в Україну завезли... На що я йому сказав, що ще кілька місяців тому замовляв собі з Києва

    ВідповістиВидалити
  6. В закладі "Пструг" є такі ж самі сорти. Можна знайти в окремому меню з пафосною назвою "крафтова революція". Цей заклад напевно також відноситься до мережі Локаль.

    ВідповістиВидалити
  7. так, "Пошта на друкарській" належить до мережі Lokal, вони були відкриті ще восени 2013, а от бельгійське пиво почали продавати зовсім недавно

    ВідповістиВидалити