вівторок, 24 червня 2014 р.

Тізер: Крафт у Львові

Тізер (англ. teaser «задирака, любитель подражнити») - в кінеметографі короткий відеотрейлер, призначений для реклами майбутнього продукту: фільму, телепрограми, комп.терної гри.

Так, це Львів. Так, це незабаром буде у продажу. Вже є на складі, зараз готується меню. Офіційно ще цього не можна спробувати, але мені вдалось вчора скуштувати.



De Molen - Pale Ale Citra
алк. 4.8%
Фактично це однохмелевий american pale ale. Хміль Citra використано як для гіркоти при варці, так і для сухого охмелення, що власне і відображено в назві сорту.
Після відкриття пляшки простір навколо заповнюється шикарним, інтенсивним ароматом цитруів з ухилом в грейпфрут, зовсім трохи карамелі - хмелю дали багато. Ну дууже класний запах - можна просто нюхати бокал (приніс вже порожню пляшку додому, щоб зняти ектикетку - то цей багатий аромат ще залишився). Перший ковток м'який, трав'янисто-фруктовий, але майже зразу хміль починає бомбардувати рецептори гіркотою грейпфрутової і апельсинової цедри. При заявлених 57 IBU гіркоти п'ється в принципі легко. Післясмак сухий, довго тягнеться приємно гіркотою. Шикарна штука


De Molen - Bergamot IPA
алк. 7.1%
India pale ale в америнканському стилі з бергамотом. При варці використано хміль Chinook, а для сухого охмелення одразу три - Amarillo, Cascade i Columbus. Тут ароматика приглушеніша, ніж в Pale Ale Citra - не так явно виражені тропічні фрукти, з'являється деяка хвойність. Тіло пива тут явно густіше, хмелева гіркота не така тропічно-грейпфрутова, як в попереднього екземпляра, а більше смолянисто-хвойна, з деякою цитрусовою кислинкою на фоні. Ця ж гіркота плавно переходить в післясмак.
Раджу тільки не пробувати вже після цього нічого. Я взяв ще Zinnebir, який хлопці з Brasserie de la Senne теж достатньо добре охмеляють, але після елів від De Molen він вже здавався водянистим. Тому краще пити їх окремо.


Шикарні штуки. І це лише початок. To be continued ...

Немає коментарів:

Дописати коментар