ППБ - Перша варка
алк. 5.5%, 14.5%
Перша приватна перед літом проводить ребрендинг етикеток і "під шумок" випустили новий сорт. Треба віддати належне маркетологам, цього разу це не "живе" чи "бочкове", як в інших великих пивоварень, а "домашнє зернове пиво". Так-так, домашнє пиво, зварене на пивзаводі :)
На етикетці пише, що це "насичене янтарне пиво", хоча, наскільки я знаю, бурштинове пиво має бути темнішим - тут же свіло-солом'яний колір. Аромат як і смак - дуже слолодові, хмелю (якого в складі вказано аж 3 сорти) не відчувається.
Незрозуміло, для чого було випускати цей сорт.
На етикеткці тепер, як і в крафтових сортах, вказуються сорти хмелю, а також міра гіркоти пива - IBU (International bitterness unit) - тут їх 14.5.
Ну як для чого випускати - шоб етикетка нова була.
ВідповістиВидалитину хіба-що :)
ВідповістиВидалитихоча авторське і чорне я давно не пив - буде нагода перепробувати
ніколи не розумів терміну "живе пиво", так само і тут - домашнє
ВідповістиВидалити+1
ВідповістиВидалитице ж стосується "бочкового" чи "розливного". як воно може бути розливне, якщо продається у пляшці ? :)
цікаво - чи продавалось би пиво в Україні з назвами, де за основу взято прізвище власника броварні??:) як то, наприклад, Fullers, Youngs, Marstons, а в нас наприклад "Мацола" чи якийсь Петрук, чи Бронштейн чи Гольдфарб:))
ВідповістиВидалитиВоно ж розливалось у пляшкому, тому й розливне :)
ВідповістиВидалитиIснують або недавно вироблялись сучаснi назви ТМ пива за прiзвищами засновникiв та колишнiх власникiв: Zibert, Земан, Шульц...
ВідповістиВидалитиа з українськими етнічними прізвищами є пива?:)) помітив в Україні майже всі назви броварень за географією ідуть: Оболонь, Львівське, Чернігівське, Микулинецьке, Славутич - і так далі. Індивідуалізм в нас історично не дуже цінується, менталітет не той
ВідповістиВидалитиІмен пивоварів на етикетках великих пивзаводів не пригадую, але прізвища відомих людей є... може ввечері зроблю підбірку
ВідповістиВидалити