суботу, 13 грудня 2014 р.

Правда. Beer Theatre

Lokal, витримавши театральну паузу, привідкриває завісу. А мені вдалось проникнути за лаштунки і подивитись як виглядатиме майбутня пивоварня.
Всередині нас зустрів запах фарби та лаку і щойно завезені коробки з пивом. До відкриття ще не готові, але робота ведеться дуже активно. Але про все по порядку ...

Новий заклад матиме назву "Правда. Beer Theatre" і як саме це виглядатиме - ще достеменно невідомо. Нам же показали майбутнє серце - пивоварню і розповіли про продукт.
По-перше, що цікаво, матимуть лінію розливу в скляну пляшку і весь перший поверх буде віддано під магазин, де можна буде купити як пиво, так і іншу атрибутику.

Використовуватимуть обладнання чеської фірми MBA 21, яке, як нам сказали, стоїть на багатьох пивоварнях у Бельгії. Варочний котел буде на першому поверсі за склом і всі відвідувачі матимуть змогу спостерігати за процесами затирання, варки та відбору дробини.

Варниця на 2т, а в підвалі - 23 ЦКТ такого ж об'єму. Є ще 8 форфасів, з яких пиво подаватиметься на 5 станцій розливу в самому ресторані

Перша варка планується вже зовсім скоро. Матимуть в асортименті 4 сорти - 3 постійні (Belgian Strong Pale Ale, охмелений Tripel або щось на кшталт Belgian IPA) і 1 сезонний, присвячений різним подіям чи святам. Також планують робити "гостьові" варки, запрошуючи світових пивоварів (наскільки мені відомо - наступного тижня приїздить головний пивовар Brasserie de la Senne, тієї, яка варить Taras Boulba, Stouterik і інші чудові сорти).

Як я писав вище - першої варки ще не було, тому відкриються без власного пива. Вже завезено КЕГи з розливним XX Bitter, Guldenberg, Zinnebir - це з того, що бачив на власні очі, думаю всього там набагато більший асортимент.


А ще сюрприз - Herberg Tripel від невеличкої сімейної пивоварні в Бельгії. Кажуть, що це вперше це пиво було експортоване за межі Бельгії. Ну що ж, чекаємо відкриття, щоб скуштувати смачного пива.

6 коментарів:

  1. Beer Theatre - ще більш-менш. А от чого "Правда"? :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. напевно тому, що вважають своє пиво "правдивим" )
      запитаю наступного разу

      Видалити
  2. Було б дуууууже цікаво, принаймні, побачити головного пивовара Brasserie de la Senne. Сподіваюсь, що усьому "пивному" Львову - але певно презентація буде закрита?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я не писав про презентацію, я писав, що приїздить )
      Якщо буде зустріч з ним - то повідомлю, при можливості

      Видалити
    2. Був би вдячний!!! Дякую наперед!

      Видалити