четвер, 5 січня 2012 р.

Ололо

Blazer - Mohito
алк. 7.5%

Не знайшов іншої теми для цього поста. Ніколи не звертав на цю штуку увагу, вважаючи її чимось із розряду Revo чи іншої такої бурди. Але напис на етикетці "пиво спеціальне фільтроване пастеризоване" привернув увагу. Взяв пляшечку, щоб спробувати шо це за звір.
Ну по-перше, назвати це чудо вітчизняного хімпрому пивом якось язик не повертається, та й видно і по кольору і по відсутності піни, що цей "напій" пивом і не є. Ось що пише на етикетці про його склад : вода питна підготовлена, цукор-пісок, напівфабрикат "Бірлюкс", кислота лимонна, сік лимонний концентрований, замутнювач, ароматизатор натуральний Лайм тип Таіті, ароматизатор натуральний М'ята, ароматизатор харчовий натурально-ідентичний Зелені трави, ароматизатор ідентичний натуральному Ром. Це я переписав дослівно. Масова частка сухих речовин в початковому суслі - 19%, хоча звідки в цій хімії пивне сусло - загадка.
Продається це "чудо" в тарі 1л і 1.5л, але це забагато, бо самому це пити нереально. Є до речі ще 2 види цього Блейзера - Black Russian і Daiquiri. Теж мають 7.5% алкоголю і відрізняютсья тільки різними ароматизаторами в складі.

4 коментарі:

  1. пив його якось, як на смак краще ніж інщі хімікати типу кінгсбріджу/рево ітд.
    крім того якшо не помиляюся то розливають десь у львівській області)
    і ціна на нього краща якшо купувати шось з хімії яку я згадував вище)

    ВідповістиВидалити
  2. так, розливають в Дублянах. Але називати пійло пивом ...

    ВідповістиВидалити
  3. Сидр на фоні цього - просто нямка:)

    ВідповістиВидалити