середа, 25 січня 2012 р.

Радомишльські німці

В одному з попередніх постів писав, що Радомишльський пивзавод був куплений Московською пивоварною компанією (МПК), яка почала варити тут свої сорти. Наразі це 4 сорти - Červena Selka, Жигули Барное і 2 сорти Oettinger, про які власне і піде мова далі.

Радомишль - OeTTINGER Pils
11.2%, алк. 4.7%
В рідній для цього пілсу Німеччині воно позиціонується як "бюджетне" пиво. Звичайний хороший лагер, без ізюминки, але і без зайвих посторонніх ноток в смаку. Якщо зважити на ціну - в районі 5грн за пляшку - досить непоганий пілс, який думаю, знайде свою нішу на ринку.


Радомишль - OeTTINGER Weiss
11.5%, алк. 4.9%
Куди більш оригінальним виявилось Oettinger Пшеничне. Радомишль вже має дуже хороше Пшеничне Еталон, яке на мою думку є найкращим в своєму класі в Україні. Oettinger Weiss же є досить приємним нефільтрованим пивом, з пшеничною кислинкою. Кошує теж близько 5-6грн. Досить хороше пшеничне. Хочеться констатувати, що МПК залишає приємне враження своїми новими сортами

2 коментарі:

  1. Якось перед Різдвом крутив в руках флєшки з даним продуктом, але не наважився купувати, бо весь ліцензійний пивний продукт, вироблений нашенськими пивоварнями раніше у мене не залишав особливо приємних вражень.

    ВідповістиВидалити
  2. абсолютно Вас розумію, але цікавість до новинок бере гору. Та й нову етикетку в колекцію покласти хочеться.

    ВідповістиВидалити