неділю, 20 листопада 2011 р.

Back In The USSR

Оболонь Ячмінний колос
11%, алк. 4.0%
Це пиво - суцільне розчарування. Оболонь для мене в принципі єдина з українських пивгігантів, чиє пиво можна було нормально пити. Не всі сорти звичайно... про їхню Злату Прагу я вже писав, на черзі Карлінг. І от - ще одна їх новинка, так зване відродження "класики". В принципі, коли випускається новий сорт - то перші партії виходять досить нормальні і за помірну ціну. То вже потім з"являються ПЕТ варіанти і відповідно знижується якість, плавно переходячи в масовість.
Але цей сорт - це зовсім інша історія. Про нього я читав досить багато негативних відгуків, але потрібно переконатись самому, адже смаки - річ суб"єктивна.
Так от, при переливанні пива в бокал нічого не передрікало біди ), все виглядало досить апетитно, але пам"ятайте - зовнішність оманлива. Однак піна тримається недовго і зразу ж зникає. В ароматі відчувається посторонні запахи, які важко охарактеризувати. Радянського Ячмінного Колосу я звичайно не міг куштувати, тому порівняти з тогочасним пивом не маю змоги. Але якщо тодішнє пиво смакувало як і це - то на мою думку, це був плюс, що його розбавляли водою... Допити повністю так і не зміг, виливши трохи менше половини бокалу

3 коментарі:

  1. так "смачно" описав несмачне пиво, що одразу захотілося випити чогось нормального:)

    ВідповістиВидалити
  2. із нових сортів Оболоні нормальним було "Слава країни" і то тільки варки 24 серпня

    ВідповістиВидалити
  3. погоджуюсь... але про нього буде пізніше )

    ВідповістиВидалити