вівторок, 18 серпня 2015 р.

Iron Maiden Trooper


Результат співпраці музикантів з Iron Maiden і британської броварні Robinsons вийшов у 2013 році, але скуштувати мені його випало аж в 2015, пляшечка була привезена з Варшави, куди я їздив на концерт AC/DC, а не Iron Maiden :)

Спочатку коротке відео, де Брюс розказує про історію створення цього пива.

 


Robinsons Trooper
алк. 4.7%

Пиво належить до стилю ESB (Extra Special/Strong Bitter), звичайно нічого особливо strong тут нема, просто ординарні біттери повинні, згідно специфікації, мати ще менше алкоголю.

Отже, пиво мідно-бурштинового кольору з невисокою, не дуже стійкою жовтуватою піною. В ароматі карамель, солодкавість, крізь яку пробивається хміль. Тут, до речі, використані англійські Bobec і Goldings та американський Cascade. Тіло пива насичене, солодове, але п'ється досить легко, післясмак з приємною гірчинкою - цікаве поєднання хмелів.

В принципі, для любителів крафту і яскравих американських хмелів може здатись нудним і не цікавим, а мені сподобалось - легке, ненав"язливе, для посиденьок в пабі і перегляду футболу.


1 коментар:

  1. згоден з тобою. куштував його після міцних бельгійців, але все одно. просто звичайний гарний ель. тілько аромата мені бракувало.незважаючи каскад в складі

    ВідповістиВидалити