субота, 12 жовтня 2013 р.

Голубий місяць

В п'ятницю повернувся з тижневої відпустки, яку провів на Кіпрі. Було багато сонця, моря ну і, звичайно ж, пива )
Зараз трішки адаптуюсь до погоди, тяжко повертатись з літа в сам розпал осені. Зберусь з думками - напишу звіт про подорож з пивним нахилом.
Пощастило натрапити на заклад з хорошим вибором нетипового, крафтового пива. Оскільки брати на виніс з собою на 1,5 євро дешевше, а скуштувати хотілось багато-що, тому кілька сортів привіз із собою. Вчора, під час перегляду матчу національної збірної випив пиво з Колорадщини.

Blue Moon - Belgian White
алк. 5.4%
Blue Moon - компанія, що належить одній з найбільших пивоварень Пн. Америки - Molson Coors. Сорт, що попався мені - бельгійське пшеничне пиво, зварене в Торонто. На етикетці пропонується пити його з долькою апельсина на бокалі, але я цією порадою не скористався.
Піна досить низька, нестійка. Колір мутно-бурштиновий через те, що пиво нефільтроване. Аромат слабкий, легкий, пшеничний з нотками цитрусів. Смак трішки солодкавий, апельсиновий, зовсім без гіркоти. Пиво, як на мене, досить рівне, можливо не зовсім таке багате, як хотілося б.
Загалом цікавий сорт. Якщо ж трапиться нагода ще раз його пити - то обов'язково вип'ю з колечком апельсина, як і рекомендується.

10 коментарів:

  1. А що робити з "сушкою"??? Думаю, вже пропав..

    ВідповістиВидалити
  2. вже у Львові ?
    Можемо зустрітись )

    ВідповістиВидалити
  3. Барселона... надовго, варіант почта, або ще якось..

    ВідповістиВидалити
  4. Якщо варіант з поштою ок, то добре. Якщо ні - то можу і почекати :)

    ВідповістиВидалити
  5. Нема проблем. Зараз набираю "кількість" іспанських (каталунських). Вчора стільки "набрав", що сьогодні ледве дихаю))))

    ВідповістиВидалити
  6. розумію )
    сам за кордоном стримуюсь, щоб не викупити весь магазин ))

    ВідповістиВидалити
  7. я тут живу.. пройшовся по знайомих....)))

    ВідповістиВидалити