середу, 18 вересня 2013 р.

Mons Pius

Mons Pius - сорт, що вариться на Львівській пивоварні, спеціально для одноіменного закладу. Це пиво існує лише в розливному варіанті. Ось етикетка з 30-літрового КЕГа.
img--i-317324-w-620
Однак за 50грн можна взяти "з собою". У спеціальну пляшку в фірмовому пакеті.

Mons Pius
алк. 4.6%, 11.8%
За характеристиками найближче до Львівського Живого, яке має 11.8% густини та 4.8% алкоголю. Пиво не пастеризоване, має короткий термін зберігання. Піна, як видно на фото, не висока, крупнозерниста, швидко зникла. Аромат слабкий, хмелевий. В смаку хмелева гіркота трішки краще виражена, з м"яким чистим післясмаком. Загалом непоганий лагер, однак 50грн за 0.5л, як на мене, - забагато. Та все ж етикетка в колекцію потрібна :)

4 коментарі:

  1. прикро, що Львівський пивзавод навіть лімітовані партії не може зварити без патоки та штучного газування пива.

    Ну і ціни, також, здивували)
    у Львові ще є цікаві заклади, які не повністю орієнтовані на туристів і не мають київських цін? Як років вісім тому у ту ж Дзигу приїздили як на свято))

    ВідповістиВидалити
  2. Mons Pius

    User referenced to your post from Mons Pius saying: [...] Originally posted by at Mons Pius [...]

    ВідповістиВидалити
  3. ну це якщо брати з собою. В самому закладі наливають в бокали 0.4л (на фото зверху :)) і 1л з цінами, здається, 17грн і 39грн відповідно

    ВідповістиВидалити
  4. Подивувала їх цінова політика. Як варіянт для здешевлення "на виніс", брати клієнту то пиво на розлив, а потім з бокалу самому зливати в прихоплену з собою флєшку). Але такий спосіб виглядає не менш дивакувато.

    ВідповістиВидалити