Добряк - Медовий Ель
алк. 4.5%, 14%
Вчора спробував медовий ель від Хмельницької пивоварні "Добряк". Склад: вода, ячмінно-солодовий екстракт, цукор, мед, дріжджі верхового бродіня. Після наливання в бокал утворює незначну піну, яка одразу ж зникає. Карбонізація - як в сильногазованих напоїв, дуже інтенсивна. Колір світло-солом'яний, з відтінками зеленого. Запах досить різкий, трав'янисто-медовий. Смак медовий, переходить в приторно-солодкий. Ні хмелю, ні солоду не відчувається. Пити доволі тяжко через надмірну солодкавість. Чому цей продукт називається "напівтемним" та "елем" - невідомо.
Называется элем, потому как используются верховые дрожжи... и только...
ВідповістиВидалитиНу а по факту - пиво не получилось... Да и вообще, толковые технологи не рекомендуют для производства пива использовать мёд...
Мені вчора дружина зробила подарунок - була дуже рада, що знайшла мені нове пиво.
ВідповістиВидалитиА я його вже пив і пити його неможливо, ггг
читав, що ти брав його по 14грн.
ВідповістиВидалитиЯ в Файній Пляшці за 9грн взяв
Я в розливайці коло філармонії.
ВідповістиВидалитибачив його в магазині на передостанній зупинці трійки на кн Ольги
ВідповістиВидалити+ там вроді як було шось з самбірської броварні